··········INICI··········HORARIS··········RUCKER PARK··············································································································
EL 16è TORNEIG 3X3 TOT UN ÈXIT DE PARTICIPANTS I DE PÚBLIC.
RICKY RUBIO I VICTOR SADA "ESPECTADORS" DE LUXE.
80 equips, el màxim que permetia la infraestructura del torneig, i més de 300 jugadors i jugadores de totes les categories, han participat aquest dissabte 18 de juny en el 16è Torneig 3x3 de bàsquet al carrer que organitza com cada any el nostre club.
El cert és que tant la nova ubicació de la competició, la Secció Voramar I, al costat de la Plaça de la Nimfa, com el nivell i el fair-play de tots els equips presents no només fan que el torneig hagi estat un èxit sinó també que l'ajuda a consolidar i refermar com un dels més importants de Catalunya en aquesta modalitat.
Per acabar d'arrodonir la jornada, el Torneig va comptar amb la presència "d'ilustres" espectadors com la del masnoví i ex jugador del nostre club Ricky Rubio, que aquesta setmana ja empren la seva nova etapa a l'NBA, o bé la del base del Barça Victor Sada, la de l'aler de la Penya Pere Tomàs i la del tècnic ACB Salva Maldonado.
Enguany el títol de campió del torneig de la categoria Sènior masculí ha estat per l'equip "All In" després de guanyar en una gran final al "Dajocrew.com". Àlex Ros va ser nomenat millor jugador de la final.
La resta de classificacionas i guanyadors els trobareu ben aviat en aquest web.